Nakijkservice voor studenten

Nakijkservice voor studenten

Een scriptie met fouten wordt door veel beoordelaars beschouwd als een hindernisbaan. Spelfouten, onduidelijkheden en rommelige zinsconstructies leiden de beoordelaar af van de inhoud van de tekst. Bij een nagekeken scriptie is dit niet het geval: de beoordelaar gaat soepel door de scriptie, leest de tekst met aandacht en begrijpt wat jij over wilt brengen. Dit resulteert vaak in een hoger eindcijfer.

Waarom kiezen voor de nakijkservice?

Uit onderzoek is gebleken dat teksten met fouten minder betrouwbaar, professioneel en duidelijk overkomen op de lezer. Dat geldt ook voor teksten als scripties, essays en verslagen. Staat jouw scriptie bijvoorbeeld vol met spelfouten, dan zou het dus zomaar kunnen zijn dat de beoordelaar jouw scriptie minder serieus neemt. Door jouw onzorgvuldigheden kan de beoordelaar namelijk gaan twijfelen aan de kwaliteit van jouw werk, ook al zeggen fouten in de tekst natuurlijk niks over jouw kennisniveau. Is je tekst dus niet correct geschreven? Dan kan dit resulteren in een lager eindcijfer. Daarom is het verstandig om te kiezen voor de nakijkservice en jouw tekst door mij te laten nakijken. Dat bespaart jou een hoop tijd en moeite.

Wat kan je door mij laten nakijken?

Nakijkservice voor studenten

Scriptie

Nakijkservice voor studenten

Essay

Nakijkservice voor studenten

Verslag

Wat kan je verwachten?

Wanneer je ervoor kiest om jouw tekst door mij te laten nakijken, zal je een volledig nagekeken tekst van mij terug ontvangen. Tijdens het nakijken verbeter ik de spelling, grammatica en interpunctie. Ook let ik op stijlfouten, inconsistenties en opmaakfouten. Kom ik zinnen tegen die niet lekker lopen? Dan herformuleer ik deze, zodat de zinsopbouw duidelijk en logisch is.

Mijn expertise

Tijdens de opleiding Taal en Communicatie heb ik geleerd om teksten te schrijven die prettig leesbaar zijn. Tevens heb ik jarenlange ervaring met het nakijken van de meest uiteenlopende tekstsoorten, waaronder scripties. Ik ga zeer precies te werk, ken alle regels van de Nederlandse taal en heb een uitstekend taalgevoel. Teksten nakijken is voor mij een hobby. Ik zal er dan ook veel voldoening uit halen wanneer ik jou vooruit kan helpen met een nagekeken scriptie of een nagekeken essay of verslag.

Hoe gaat het in z'n werk?

 • Aanvraag indienen

  Via het onderstaande formulier kun je jouw nakijkopdracht bij mij indienen. Dit gaat gemakkelijk door jouw scriptie, essay of verslag als bijlage te uploaden. Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen, ontvang ik graag een korte uitleg.
 • Offerte

  Aan de hand van jouw gegevens stel ik een offerte op. Hierin staat aangegeven hoeveel de opdracht kost en wanneer je de nagekeken teksten van mij kunt ontvangen. Deze offerte stuur ik naar jouw e-mailadres. Ben je tevreden? Dan kun je eenvoudig afrekenen met de bijgeleverde betaallink.
 • Redigeren

  Vervolgens ga ik aan de slag met het nakijken van jouw scriptie, essay of verslag. Ik zorg ervoor dat jouw tekst nagekeken is en prettig leesbaar is.
 • Opsturen

  Binnen de afgesproken tijd stuur ik de nagekeken tekst op naar het door jou opgegeven e-mailadres. Je ontvangt de tekst als .docx bestand en kunt de tekst direct gebruiken.

Vrijblijvende
Offerte
aanvragen