Schrijfservice voor ondernemers

Schrijfservice voor ondernemers

Goede content is essentieel. Jouw product of dienst kan nog zo goed zijn - zonder overtuigende, interessante of informatieve teksten is het lastig om dit goed over te brengen op de lezer. Met aansprekende content vergroot je de kans aanzienlijk dat jouw lezer ook jouw klant zal worden.

Waarom kiezen voor de schrijfservice?

Ben jij een startende ondernemer of heb je al een klein of middelgroot bedrijf opgezet? Dan heb je vast ook een website. Een belangrijk onderdeel van je website is tekst. Voor sommige mensen is schrijven een leuke bezigheid, maar het overgrote deel van de mensen houdt zich liever bezig met het runnen van zijn of haar onderneming. Toch is het zonde als je geen aandacht besteedt aan de content op jouw website. Een website met goede teksten informeert jouw potentiƫle klanten beter, ziet er een stuk verzorgder uit en maakt jouw website tot een overtuigend geheel.

Wat kan je door mij laten schrijven?

Schrijfservice voor ondernemers

Informatieve teksten

Schrijfservice voor ondernemers

Product-teksten

Schrijfservice voor ondernemers

Blogs

Wat kan je verwachten?

Wanneer je kiest voor mijn schrijfservice, zal ik mij uitvoerig verdiepen in jouw bedrijf en je doelgroep. Zo lees ik mij in over de producten die je verkoopt en/of de diensten die je levert, zodat ik weet waar ik over praat. Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van passende content, met als resultaat prettig leesbare teksten die een goed beeld geven van jouw bedrijf.

Mijn expertise

Vanuit mijn streven om andere mensen te helpen bij hun toekomst, houd ik mij graag bezig met het schrijven van content voor websites van MKB'ers. Hierbij blink ik uit in mijn vermogen om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven. Zo heb ik teksten geschreven voor een tuincentrum tot een wellnesscentrum en van cryptowebsite tot opleidingenwebsite. Daarom zal ik er ook in slagen om teksten te schrijven die bij jouw bedrijf aansluiten.

Hoe gaat het in z'n werk?

 • Aanvraag indienen

  Via het onderstaande formulier kun je jouw schrijfopdracht bij mij indienen. Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen, ontvang ik graag een korte uitleg. Je kunt tevens een link toevoegen van jouw website.
 • Offerte

  Aan de hand van jouw gegevens stel ik een offerte op. Hierin staat aangegeven wat ik voor jou kan doen, hoeveel de opdracht kost en wanneer je de teksten van mij kunt ontvangen. Deze offerte stuur ik naar jouw e-mailadres. Ben je tevreden? Dan kun je eenvoudig afrekenen met de bijgeleverde betaallink.
 • Schrijven

  Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van jouw teksten, waarbij ik rekening houd met alle aspecten die jij belangrijk vindt. Hierbij hoef je niet te vrezen voor plagiaat: jouw teksten zullen 100% origineel zijn.
 • Opsturen

  Binnen de afgesproken tijd stuur ik je teksten op naar het door jou opgegeven e-mailadres. Je ontvangt de teksten als .docx bestand en kunt de teksten direct publiceren op je website.

Vrijblijvende
Offerte
aanvragen