Sollicitatieservice voor werkzoekenden

Sollicitatieservice voor werkzoekenden

Wil je die ene leuke baan bemachtigen? Dan ga je natuurlijk solliciteren! Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt bij de werkgever? Natuurlijk, een CV is belangrijk, maar wist je dat jouw persoonlijkheid en motivatie misschien wel net zo belangrijk zijn? Een sollicitatiebrief is jouw kans om te laten zien dat jij de geschikte kandidaat bent. Wil je jouw sollicitatiebrief eruit laten springen? Kies dan voor de sollicitatieservice voor werkzoekenden. Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Super tevreden

★★★★★
5 5 1
Lisanne heeft in de brief precies verwerkt wat ik belangrijk vind. Die sollicitatiebrief ben IK!

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Lisanne heeft zich vooraf verdiept in de vacature en mijn CV. Zij heeft daarnaast ruim de tijd genomen om mijn persoonlijke verhaal te horen en beide gecombineerd tot een uitstekende motivatiebrief. Verder heeft Lisanne erg haar best gedaan om mij op mijn gemak te stellen en heeft zij mij tijdens dit proces ook handvatten gegeven voor andere sollicitaties.

De klant en kwaliteit staan centraal

★★★★★
5 5 1
Lisanne is van begin tot eind erg betrokken. Ze heeft begrip voor het feit dat bij een sollicitatie vaak tijdsdruk en stress komt kijken en handelt dusdanig. Ik heb het gehele communicatieproces als zeer prettig ervaren met als resultaat een mooi eindproduct.