Over mij

Lisanne van Eijk

Begin 2018 ben ik als zelfstandige begonnen en dat bevalt mij erg goed. Voornamelijk omdat het mij enorm veel voldoening geeft om ondernemers, studenten en werkzoekenden te mogen helpen bij het bereiken van hun doel.

Afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met mijn kennis over taalbeheersing op zak, was het voor mij duidelijk waaruit mijn carrière zou gaan bestaan: schrijven en redigeren. Retorica, een Oudgriekse term voor 'welsprekendheid', spreekt mij daarbij het meest aan. Ik geniet ervan dat ik op een effectieve en overtuigende manier kan schrijven.

Niet alleen hou ik van de Nederlandse taal - mijn persoonlijkheid past ook uitstekend bij dit werk. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben altijd oprecht, communiceer open en heb een sterk inlevingsvermogen. Deze combinatie van kennis en eigenschappen is mijn succesformule.

In het schrijven ligt mijn focus niet op kwantiteit, maar op kwaliteit. Met andere woorden: in plaats van het schrijven van zo veel mogelijk tekst in zo weinig mogelijk tijd, wat tegenwoordig een trend is, besteed ik liever veel aandacht aan het schrijven van persoonlijke teksten van hoge kwaliteit.


> Neem contact met mij op

en ontdek wat ik voor jou kan betekenen