1Wat doet De Nieuwe Tekst?
De Nieuwe Tekst is een online schrijfbureau, gespecialiseerd in het schrijven van sollicitatiebrieven en content. De Nieuwe tekst is tevens gespecialiseerd in het nakijken van onder andere scripties, essays en verslagen. De Nieuwe Tekst heeft een zeer persoonlijke benadering en gaat transparant te werk bij het uitvoeren van een opdracht.
2Wie werken er bij De Nieuwe Tekst?
Momenteel bestaat De Nieuwe Tekst uit één persoon: Lisanne van Eijk. Wil je meer weten over Lisanne? Ga dan naar de pagina Over mij.
3Hoe kan ik contact opnemen?
Je kunt contact opnemen via de Contactpagina. Kies voor het contactformulier, e-mail, telefoon of Facebook.
4Werken jullie ook 's avonds en in het weekend?
De Nieuwe Tekst werkt van maandag - vrijdag van 09.00-17.00 uur. Mocht je één of meerdere teksten in de avond of in het weekend nodig hebben, dan kun je contact met mij opnemen. Na overleg besluit ik of ik de opdracht met spoed voor je kan uitvoeren. Dit is wel tegen een meerprijs.
5Hoe dien ik een schrijfopdracht in?
Een schrijfopdracht dien je in op de website www.denieuwetekst.nl. Ga naar Diensten en kies voor de Sollicitatieservice, Schrijfservice of Nakijkservice. Scroll vervolgens naar beneden dien een opdracht in. Nadat je de stappen hebt gevolgd, ga ik voor je aan de slag.
6Hoe upload ik documenten?
Wanneer je een schrijfopdracht indient, vraag ik je om een formulier in te vullen. In dit formulier kun je relevante documenten en links uploaden, zoals een link naar je website of een CV-bestand.
7Hoe snel ontvang ik mijn teksten?
Een sollicitatiebrief ontvang je van mij binnen 3 werkdagen. Wil je de sollicitatiebrief binnen 24 uur ontvangen? Dan kun je kiezen voor de Spoedservice. Bekijk de Tarievenpagina voor meer informatie. Bij de overige schrijf- en nakijkopdrachten is de termijn afhankelijk van de grootte van de opdracht. In de offerte geef ik aan wanneer ik de teksten aan kan leveren. Dit is vaak binnen een week.
8Hoe worden mijn teksten aangeleverd?
Je teksten worden als docx. (Word)-bestand aangeleverd via het door jou op gegeven e-mailadres.
9In welke talen schrijft De Nieuwe Tekst?
De Nieuwe Tekst schrijft momenteel alleen in het Nederlands.
10Wat zijn de prijzen?
De prijzen staan weergegeven op de Tarievenpagina. De prijzen zijn incl. BTW, tenzij anders vermeld.
11Hoe kan ik betalen?
Een sollicitatiebrief reken je eenvoudig via iDeal af na het invullen van het aanvraagformulier. Bij de overige diensten ontvang je bij de offerte een betaallink. De betaling kun je vervolgens via iDeal voldoen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om via iDeal te betalen, dan kun je dit altijd aangeven. Je ontvangt dan via de mail een factuur met de betaalgegevens. Zodra het bedrag is aangekomen, ga ik aan de slag met de schrijfopdracht.
12Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?
Ik vind het heel belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom bied ik in het geval van het schrijven van een sollicitatiebrief de Shared Screen optie aan. Zo kun je het direct aangeven wanneer je ergens niet tevreden over bent.In het geval van andere schrijf- en/of redigeeropdrachten, hoor ik het ook graag als je niet tevreden bent. Dan bespreken we samen hoe we het kunnen oplossen.
13Worden mijn gegevens goed beveiligd?
De Nieuwe Tekst hecht veel waarde aan de veiligheid van jouw gegevens. Daarom wordt de website extra goed beveiligd middels een SSL-verbinding. Hierdoor wordt informatie versleuteld verzonden. Hackers kunnen op deze manier geen gegevens stelen.
14Met wie worden mijn gegevens gedeeld?
Bekijk hiervoor de Privacyverklaring.
15Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?
Bekijk hiervoor de Privacyverklaring.